De L’Oréal Paris gemakkelijk langhoudende foundation geeft 24H lang een frisse en egaal uitziende huid in een handomdraai. De nieuwe luchtige formule geeft een ultralichte sensatie en is gemakkelijk te mengen met de huid voor een natuurlijk resultaat.

Productbeschrijving
Infallible 24H Fresh Wear Foundation 130 True Beige is nu verkrijgbaar in maarlieftst 13 kleuren met verbeterde formule. Met zijn nieuwe, luchtige formule voelt deze langhoudende foundation lichter aan en ziet het er frisser uit.

De unieke combinatie van oliën, duurzame polymeren en pigmenten zorgt voor een lichte textuur, een hydraterende werking en een natuurlijke afwerking, waardoor je huid de hele dag kan ademen.

Het resultaat
Deze foundation van 24 uur is gemakkelijk aan te brengen en mengbaar, terwijl de ultradunne textuur zorgt voor een optimale, bruikbare dekking. Dus in welke omstandigheden je ook bent, de 24HR wear foundation zal je er alsnog op je best uitzien!

Hoe te gebruiken
Stap 1: Zorg dat je gezicht is gereinigd en gehydrateerd is voordat je de foundation aanbrengt. Eventueel maak je gebruik van een primer zoals de nieuwe Infaillible Prep Serum Magic Essence Drops.
Stap 2: Breng de Infaillible 24H Fresh Wear Foundation aan waarbij je begint bij de T-zone en de foundation met de huid mengt richting de buitenkant van het gezicht. Zo krijg je een gelijkmatige en vlekkeloze dekking.
Stap 3: Maak je make-uplook verder af door bijvoorbeeld het Infaillible Magic Loose Powder te gebruiken om de huid de matteren.

L’Oréal Paris Infallible 24HR Fresh Wear Foundation - 130 True Beige - Langhoudende Foundation met SPF 25 - 30 ml. Soort dispenser: Pompflacon, Substantie: Vloeistof, Kleurgroep: Beige. Inhoud: 30 ml, Hoeveelheid: 0,1 g, Breedte verpakking: 280 mm
Kenmerken
Soort dispenserPompflacon
SubstantieVloeistof
KleurgroepBeige
Kleurcode130
KleurnaamTrue Beige
Hexadecimale kleur code#D9BA9D
HuidskleurHuidskleur
HuidondertoonNeutraal
Geschikt voor huidtypesNormale huid, Natte huid
Huidverzorging effectHydrateren
EffectNatuurlijk
Lang houdendJa
Blijft zitten tot24 uur
Bescherming tegen de zonJa
Dermatologisch getestJa
WaterdichtJa
NE119857
110 Items

Datasheet

Geschikt voor huidtypes
Normale huid
Type product
Foundation makeup
Texture
Liquid
Kleurgroep
Beige
Kleurcode
130
Kleurnaam
TRUE BEIGE
Bescherming tegen de zon
Ja
Hexadecimale kleur code
#D9BA9D
Substantie
Vloeistof
Dermatologisch getest
Ja
Lang houdend
Ja
Blijft zitten tot
24 uur
Inhoud
30 ml
Breedte verpakking
280 mm
Diepte verpakking
280 mm
Hoogte verpakking
1160 mm
Waterdicht
Ja
Soort dispenser
Pompflacon
Effect
Natuurlijk
Hoeveelheid
0,1 g
Huidskleur
Huidskleur
Huidondertoon
Neutraal
Huidverzorging effect
Hydrateren
Product added to compare.