De concealer Accord Parfait past perfect bij de teint en de textuur van de huid. Hij verbergt de imperfecties en egaliseert de teint.
Vanaf 7 dagen van herhaalde toepassing, zijn donkere kringen zichtbaar verminderd.
De concealer biedt een subtiele dekking die de huid corrigeert en verheldert. Het precieze borsteltje is zacht en zeer comfortabel om te gebruiken.

L’Oréal Paris Make-Up Designer True Match Concealer - 3N Creamy Beige - Concealer met Neutrale Ondertoon en een Natuurlijk Uitziende Dekking - 6,8 ml. Huidskleur: Licht, Kleurcode: 3N, Kleurnaam: Beige Crème. Breedte verpakking: 15 mm, Diepte verpakking: 15 mm, Hoogte verpakking: 115 mm
Kenmerken
HuidskleurLicht
HuidondertoonNeutraal
Kleurcode3N
KleurnaamBeige Crème
Hexadecimale kleur code#e5c08d
Geschikt voor huidtypesUniverseel
GebruiksinstructieBreng de concealer aan op de donkere kringen en andere gebieden die gecorrigeerd moeten worden, met behulp van de geïntegreerde borstel. Daarna, met behulp van de vinger, wrijf de concealer in de huid totdat deze volledig is geïntegreerd. Herhaal dit zo vaak als nodig .\nVoor een professioneel resultaat, gebruik een concealer borstel om het product in de huid laten dringen.\nOm de concealer te fixeren, breng erbovenop een transparant poeder aan.
NE119807
120 Items

Datasheet

Geschikt voor huidtypes
Universeel
Type product
Concealer makeup
Kleurcode
3N
Kleurnaam
Beige Crème
Hexadecimale kleur code
#e5c08d
Breedte verpakking
15 mm
Diepte verpakking
15 mm
Hoogte verpakking
115 mm
Gewicht verpakking
18 g
Huidskleur
Licht
Huidondertoon
Neutraal
Product added to compare.