Why You’ll Love IT

Jouw wenkbrauw fenomeen! Creëer prachtige, natuurlijke wenkbrauwen met dit best-selling, award-winning wenkbrauwpotlood. Deze vier universele kleuren passen bij alle haarkleuren, waarbij de spoolie borstel een natuurlijk eindresultaat creëert.
Dit baanbrekend wenkbrauwpotlood met ovalen punt is ontwikkeld in samenwerking met plastische chirurgen en werkt voor zowel volle als dunnere wenkbrauwen, en bootst het effect van echt haar na. De budge-proof formule houdt zich vast aan de huid voor langdurige resutlaten. Het is echt jouw wenkbrauwen, maar beter – én makkelijker!



Jamie's Quote:
“Jouw wenkbrauwen zijn het meest krachtige kenmerk op je gezicht, en je kan deze opvullen en definiëren om symmetrische, prachtige en gezonde wenkbrauwen te creëren welke niet uitvegen!” XOXO Jamie

IT Cosmetics 3605972320599. Kleurgroep: Bruin, Kleurnaam: Kastanjebruin, Kleurcode: 67392A
Kenmerken
KleurgroepBruin
KleurnaamKastanjebruin
Kleurcode67392A
Inhoud0,16 ml
Lang houdendJa
WaterdichtNee
HypoallergeenNee
Wenkbrauwpoeder-applicatortypeBorstel
ApplicatorJa
Aantal producten inbegrepen1 stuk(s)
GebruiksinstructieBrow Power’s universele tinten passen zich aan aan jouw wenkbrauwkleur, aan de hand van de uitgeoefende druk. Breng aan met zachte halen voor een lichtere haarkleur of gebruik meer druk voor een donkere haarkleur. Hierna borstel je licht door de wenkbrauwen met de spoolie borstel, voor een natuurlijke en nette look.
NE171774
22 Items

Datasheet

Kleurgroep
Bruin
Kleurcode
67392A
Kleurnaam
Kastanjebruin
Waterdicht
Nee
Product added to compare.